به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، رزمایش جانفدایان ایران صبح امروز پنجشنبه (نهم مهرماه) با حضور حدود ۵۰ هزار بسیجی جانفدا از اقشار مختلف مردم استان کرمانشاه و شرکت یک گردان ۳۰۰ نفره از روحانیون بسیجی حوزه علمیه استان، در ورزشگاه شهدای ۱۵ خرداد کرمانشاه برگزار شد.
مردم کرمانشاه صبح امروز و در زیر بارش شدید باران، در اجتماع «جانفدایان ایران» شرکت کردند و حماسهای دیگر رقم زدند.
پیام اصلی این اجتماع، اعلام آمادگی مردم برای دفاع از کشور، نظام و انقلاب بود و پیام این همایش برای دشمنان آن است که مردم ایران جانفدای نظام، انقلاب و کشور هستند و تا پای جان در صحنه حضور دارند.
این رزمایش با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران، نیروهای مردمی و بسیجیان در فضایی سرشار از روحیه ایثار و مقاومت برگزار شد و شرکتکنندگان با حضور خود در این میدان، بار دیگر آمادگی خود را برای دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی و ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند.
رزمایش جان فدایان کرمانشاه در شرایطی برگزار شد که مردم این دیار با وجود بارش باران، حضوری گسترده و پرشور در میدان داشتند و این حضور نشاندهنده پیوند عمیق مردم با آرمانهای شهدا و امام شهیدان است و همزمانی این رزمایش با هفته دفاع مقدس، بر اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و تداوم راه آنان تأکید دارد.
در این رزمایش، نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، جمعی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی؛ علماء و فضلا؛ مسئولان استانی و اقشار مختلف مردم کرمانشاه حضور داشتند.















نظر شما